National Erasmus + Office +382 20 223 087

Održan Erasmus+ informativni dan u oblasti stručnog obrazovanja i obuke

Danas je u organizaciji Nacionalne Erasmus+ kancelarije u Crnoj Gori održan Erasmus+ informativni dan u oblasti stručnog obrazovanja i obuke.

U okviru ovog poziva, Erasmus+ nastavlja da pruža podršku srednjim stručnim školama i učenicima, kao i drugim javnim i privatnim ustanovama koje su aktivne u oblasti stručnog obrazovanja i obuke.

Na informativnom danu predstavljani su rezultati koje je Crna Gora ostvarila tokom dosadašnjeg učešća u ovoj akciji, predstavljene su i novine u okviru novog poziva za podnošenje projektnih prijedloga programa Erasmus+ informisani su svi potencijalni učesnici u ovom programu o mogućnostima učešća u akciji Izgradnja kapaciteta u oblasti stručnog obrazovanja i obuke.

U uvodnom dijelu događaja prisutnima su se obratili Dragan Bojović, državni sekretar u Ministarstvu prosvjete, nauke i inovacija Crne Gore, Vanja Drljević, direktorka Nacionalne Erasmus+ kancelarije u Crnoj Gori, i Gordana Bošković, pomoćnica direktorke Centra za stručno obrazovanje Crne Gore.

Rezultate dosadašnjeg učešća Crne Gore u ovoj akciji predstavila je Vanja Drljević, direktorka Nacionalne Erasmus+ kancelarije u Crnoj Gori, dok je novine u okviru novog poziva za podnošenje projektnih prijedloga predstavila Ljiljana Gogić, ispred Nacionalne Erasmus+ kancelarije. Iskustava učešća u projektima u ovoj oblasti podijelila je Tanja Radusinović, direktorica Sektora za projekte, ispred Privredne komore Crne Gore.

Agenda događaja je dostupna ovde

 

Prezentacije sa događaja su dostupne ispod:

Rezultati dosadašnjeg učešća Crne Gore u akciji za stručno obrazovanje programa Erasmus+

Vanja Drljević, Nacionalna Erasmus+ kancelarija

 

Izgradnja kapaciteta u oblasti stručnog obrazovanja i obuke u okviru programa Erasmus+

Ljiljana Gogić, Nacionalna Erasmus+ kancelarija

 

Predstavljanje projekata Privredene komore Crne Gore

Tanja Radusinović, Privredna komora Crne Gore

 

 

Previous Erasmus+ informativni dan 2023. godine

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”