National Erasmus + Office +382 20 223 087

WBAA događaj pod nazivom “All you need to know about Erasmus+ funding opportunities in 2021”

Obavještavamo Vas o održavanju WBBA event-a, koji se ove godine, po prvi put, organizuje u saradnji sa ASAF-om, forumom studenata i alumnista iz Afrike.

Tema online eventa je “All you need to know about Erasmus+ funding opportunities in 2021”, a glavna gošća će biti Marta Gutierrez Benet (DG EAC), Programska menadžerka zadužena za implementaciju i dizajn Erasmus+ programa.

Pored nje gost je i Albert Sésé-Ballart, kontakt tačka za WBAA u EC. Takođe, predstavnici WBAA-e i ASAF-a će imati kratke prezetacije svojih organizacija i moderiraće Q&A sesiju na kraju eventa.

Događaj će se održati u četvrtak, 15. oktobra, od 17.30-19h, na GoToMeeting platformi. Svi koji su zainteresovani da prate događaj, moraju se prethodno prijaviti preko ovog formulara, nakon čega će dobiti link za događaj i pristupnu šifru.

Previous Strengthening capacities for the implementation of dual education in Montenegro higher education (DUALMON)

258 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”