National Erasmus + Office +382 20 223 087

Objavljen poziv za podnošenje prijedloga za Izgradnju kapaciteta u oblasti mladih 2021. godine

Obavještavamo Vas da je otvoren poziv za podnošenje prijedoga za “Capacity Building in the field of Youth 2021” (Izgradnja kapaciteta u oblasti mladih za 2021. godinu), a rok za prijavu je 1. jul 2021. godine u 17:00h (prema vremenskoj zoni u Briselu).

Izgradnja kapaciteta u oblasti mladih namijenjena je razvoju međunarodne saradnje, kao i razvoju politike u oblasti mladih i neformalnog učenja, kao pokretač održivog socio-ekonomskog razvoja i unaprijeđenja organizacija koje se bave mladima, ali i kao pokretač razvoja mladih, naročito u partnerskim zemljama kojima je i namijenjen ovaj poziv.

Poziv je otvoren za organizacije iz programskih zemalja (koje mogu učestvovati i kao podnosioci prijava i kao partneri u projektu), ali je naročito namijenjen učešću organizacija koje se bave mladima u partnerskim zemljama, i to iz Regiona 1 – Zapadni Balkan (Albanija, Bosna i Hercegovina, Kosovo i Crna Gora), i Regiona 3 – zemlje južnog Mediterana (Alžir, Egipat, Izrael, Jordan, Liban, Libija, Maroko, Palestina, Sirija, Tunis). Organizacije iz partnerskih zemalja mogu učestvovati isključivo kao partneri u projektu.

Više informacija o ovom pozivu je dostupno u Erasmus+ programskom vodiču Erasmus+ Programme Guide, kao i na portalu Evropske komisije Funding & tenders (europa.eu)

Takođe, povodom ovog poziva biće organizovana i virtuelna informativna sesija – 27. maja 2021. godine, s početkom u 09:00h, a u nastavku je i link za pristup: https://webcast.ec.europa.eu/info-session-erasmus-plus-capacity-building-in-the-field-of-youth-2021-05-27

 

Previous Mjesec Evrope – Mjesec programa Erasmus+ održan i na Fakultetu likovnih umjetnosti UCG-a

251 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”