National Erasmus + Office +382 20 223 087

Upitnik za studente i alumni u regionu Zapadnog Balkana

Studenti zaista treba da imaju riječ u donošenju odluka i oblikovanju politika u pitanjima u vezi sa obrazovanjem, posebno u pogledu tranzicije iz škole na posao. U tom pogledu, razvijanje regionalne alumni asocijacije u regionu Zapadnog Balkana bi omogućilo diplomcima i studentima da se čuje njihov glas po pitanjima koja ih direktno dotiču. Takođe, ovakva mreža bi imala i niz drugih funkcija, uključujući i promovisanje Erasmus+ mogućnosti za lokalne studente, učvršćivanje veza između alumni, zajednice i srodnih institucija, pružanje kaijernog usmjeravanja itd.

Istraživanje ima za cilj da se prikupe viđenja studenata i alumni u regionu Zapadnog Balkana o tome kako bi ovakva asocijacija radila, koja bi bila njena svrha i sa njom povezane aktivnosti. Stoga su pitanja u ovom upitniku fokusirana na teme koje studenti i alumni smatraju da su od posebnog značaja. Upitnik se nalazi na sljedećem linku https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/WesternBalkanAlumni-Questionnaire-2016 i popunjava se online.

Imajte u vidu da će vaši odgovori biti jedino korišćeni za ocjenjivanje značaja uspostavljanja ovakve asocijacije i biće tretirani u skladu sa zakonodavstvom Evropske unije u pogledu upravljanja zaštitom podataka.

Unaprijed se zahvaljujemo na učešću u istraživanju.

Previous Prezentacija Erasmus+ programa maturantima JU Gimnazija “Slobodan Škerović”

68 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”