National Erasmus + Office +382 20 223 087

Organizovanje HERE seminara „Digitalna nastava i učenje”

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da crnogorski Tim stručnjaka za reformu visokog obrazovanja (Montenegrin Higher Education Reform Experts team – HERE), u saradnji sa mrežom SPHERE (koju čine OBREAL global (koordinator) i Evropska mreža univerziteta (European University Association – EUA) i Nacionalnom Erasmus+ kancelarijom u Crnoj Gori, organizuje treći u nizu TAM (Technical Assistance Mission) seminar pod nazivom „Digitalna nastava i učenje”.

HERE seminar se organizuje u periodu od 13.-og do 14.-og juna 2024. godine u svečanoj sali Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta Crne Gore. Gostujući predavač u okviru ovog seminara je g. Antoine Rauzy (programski menadžer za digitalno obrazovanje, Nacionalna agencija za istraživanje, Francuska).

Imajući u vidu koliko je pomenuta tema značajna na globalnom nivou, pa je tako prepoznata i kao tema od značaja za oblast visokog obrazovanja od strane crnogorskog HERE tima, ovaj seminar je izuzetna prilika za sagledavanja procesa digitalne nastave i učenja sa različitih aspekata, kao i za sticanje boljeg uvida u prednosti/mane ovog procesa, predstavljanje primjera dobre prakse itd.

 

Kako biste imali uvid u koncept seminara i pojedinačne stavke koje će biti razmatrane, u prilogu dostavljamo agendu događaja.

Molimo da potvrdite Vaše učešće na ovom seminaru najkasnije do 12.-og juna 2024. godine na mejl erasmusmontenegro@ac.me

Previous Program stipendiranja IAEA Marie Sklodovska-Curie

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”