National Erasmus + Office +382 20 223 087

Održavanje webinar-a pod nazivom “Overcoming Funding Challenges in Universities”

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da organizacija “Public Policy Exchange” sa sjedištem u Londonu, organizuje webinar pod nazivom “Overcoming Funding Challenges in Universities” (Prevazilaženje izazova finansiranja na univerzitetima), u utorak, 15.-og septembra 2020. godine, sa početkom u 09:30h.

Informacije o cilju događaja, kao i o temama koje će biti razmatrne u okviru ovog webinar-a možete pogledati na sajtu: https://www.publicpolicyexchange.co.uk/event.php?eventUID=KF01-PPE, na kojem možete pronaći i link za prijavu za učešće na pomenutom online događaju.

Previous Webinar “Evropska inicijativa za solidarnost – prilike za mlade. Za tebe!”

193 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”