National Erasmus + Office +382 20 223 087

Webinar “Evropska inicijativa za solidarnost – prilike za mlade. Za tebe!”

Obavještavamo Vas da Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori i EU Info Centar, u saradnji sa  Kontakt tačkom za program “Erasmus+ Mladi u akciji” organizuju webinar o programu Evropske unije “Evropska inicijativa za solidarnost (EIS)” (novi EVS program) namijenjen između ostalog i mladima iz Crne Gore da učestvuju u projektima širom Ervopske unije.  

 

Webinar će početi u ponedeljak, 24. avgusta sa početkom u 19h.

 

Ako ste osoba koja voli izazove i spremni ste da pomognete drugima i doprinesete zajednici – onda ste na pravom mjestu, jer “Evropska inicijativa za solidarnost” okuplja mlade ljude sa ciljem izgradnje inkluzivnog društva i odgovara na društvene izazove! 

 

Tokom webinara, imaćete prilike da čujete iskustva i priče mladih koji su već učestvovali u ovom pogramu i kako je to program doprinio njihovom ličnom i profesionalnom razvoju. Takođe, moći ćete da pitate sve ono što Vas interesuje u vezi sa programom. 

Potrebno je popuniti sledeći formular koji je dostupan na link-u: http://shorturl.at/dmHJX?fbclid=IwAR1ycVFA6df40W5ZKWRZEcd93vSQ53-j317OFel6rFGo6TU8hu_6Q0m-oOo kako biste dobili instrukcije za pristup webinaru – nekoliko dana prije događaja.

Previous Objavljeni rezultati selekcije za Jean Monnet 2020

221 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”