Održan konsultativni sastanak u prostorijama SSŠ „Ivan Uskoković”

Danas je u prostorijama SSŠ „Ivan Uskoković” u Podgorici  održan konsultativni sastanak koji se odnosi na proceduru podnošenja projektnih prijedloga za Izgradnju kapaciteta u oblasti stručnog obrazovanja i obuke.
Članovi tima za projekte pomenute škole razgovarali su sa Vanjom Drljević i Ljiljanom Gogić, predstavnicima Nacionalne Erasmus+ kancelarije. Kao što je već pomenuto, na sastanku se diskutovalo o mogućnostima podnošenja projektnih prijedloga za trenutno otvoreni Erasmus poziv Izgradnje kapaciteta u oblasti stručnog obrazovanja i obuke.
Previous Održan dvodnevni događaj u Briselu za ICPs, NEOs i ENFPs

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”