National Erasmus + Office +382 20 223 087

Održan događaj “Inkluzija i diverzitet u Erasmus+ projektima na univerzitetima u Crnoj Gori: postignuti rezultati i predstojeći izazovi”

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da je danas u prostorijama Univerziteta Donja Gorica održan događaj pod nazivom “Inkluzija i diverzitet u Erasmus+ projektima na univerzitetima u Crnoj Gori: postignuti rezultati i predstojeći izazovi”. Događaj je organizovan od strane Nacionalne Erasmus+ kancelarije, a u saradnji sa Univerzitetom Donja Gorica.

Kao što i sam naziv govori, događaj je poslužio kao prilika za predstavljanje dostignutih rezultata Erasmus+ projekata od strane koordinatora/lokalnih koordinatora projekata koji se odnose na inkluziju i razne segmente inkluzije, a identifikovani su i potencijalni izazovi i prepreke u vezi sa ovom temom.

U uvodnom dijelu događaja, prisutnima su se obratili gđa Vanja Drljević, direktorka Nacionalne Erasmus+ kancelarije; g-din Goran Drobnjak, predstavnik Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore; prof. Milica Vukotić sa Univerziteta Donja Gorica; kao i gđa Anđela Miličić, predstavnica Udruženja mladih sa hendikepom Crne Gore.

 

Prezentacije sa događaja možete pronaći ispod:

How to be more inclusive and diverse during implementation of Erasmus+ programme? – Rina Muhaj, NEO

SINC@HE – prof. Anđela Jakšić Stojanović, UDG

Trans2Work- prof. Tatijana Dlabač, UCG

Dualmon – prof. Boban Melović, UCG

IDEA- prof. Maja Drakić Grgur, UDG

 

 

 

 

 

Previous Održan webinar “Erasmus kafa na distanci”

101 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”