National Erasmus + Office +382 20 223 087

Održan webinar “Erasmus kafa na distanci”

Povodom međunarodne proslave Erasmus+ programa – Erasmus Days 2021, održan je vebinar pod nazivom „Erasmus kafa na distanci“ u organizaciji Delegacije Evropske Unije u Crnoj Gori i EU Info Centra, Nacionalne Erasmus+ kancelarije u Crnoj Gori, Kancelarije za međunarodnu saradnju Univerziteta Crne Gore, i ADP-Zid-a – Kontakt tačke za program “Erasmus+, Youth in action”.

Učesnici su imali priliku da se informišu o različitim projektima i inicijativama namijenjenim studentima i mladima, ali i novinama koje donosi novi Erasmus+ program za period 2021.-2027. Više od 150 prijavljenih učesnika dokazuje veliko interesovanje za mogućnosti koje ovaj program pruža. Alumnisti Erasmus+ programa su podijeli svoja iskustva sa učesnicima i motivisali ih da se prijave i unaprijede znanja i vještine.

Proslijeđeni su korisni linkovi, kako bi potencijalni kandidati dobili odgovore na pitanja i riješili nedoumice.

Previous Webinar “Erasmus kafa na distanci”

86 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”