National Erasmus + Office +382 20 223 087

Objavljena lista najčešće postavljanih pitanja (FAQ) koja se odnose na poziv za mobilnost u oblasti stručnog obrazovanja i obuke

Obavještavamo vas da je objavljena lista najčešće postavljanih pitanja (FAQ), i odgovori na ista, koji se tiču nedavno objavljenog poziva za podnošenje projektnih prijedloga za pilot šemu mobilnosti u oblasti stručnog obrazovanja i obuke, (27. februar 2019. godine), dok je rok za podnošenje prijedloga 14. maj 2019. godine.

Informacija o objavljenom pozivu za podnošenje projektnih prijedloga je, osim na engleskom, od sada dostupna na još 5 jezika (njemačkom, francuskom, španskom, portugalskom i hrvatskom).

Sve navedene informacije možete pronaći na sljedećem link-u.

Previous Održana prva skupština udruženja studenata Zapadnog Balkana

195 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”