Najava novog Erasmus Master studijskog programa: Pametna održivost životne sredine

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da će u oktobru 2024. početi novi Erasmus Master studijski program za međunarodne studente postdiplomskih studija koji imaju interesovanje za ICT/loT prijave namijenjene održivosti životne sredine. Ovo je dvogodišnji, multidisciplinarni studijiski program koji će se u potpunosti predavati na engleskom jeziku u Italiji i Litvaniji.

Prijem je sada otvoren za studijsku 2024.-2026. godinu: https://www.inhabitatmsc.eu/application-form/

Kako bi saznali više, molimo Vas da posjetite web stranicu (www.inhabitatmsc.eu)

Važno u vezi s programom:

Ovaj magistarski studijski program se finansira putem Erasmus+, nudi ukupno 40 stipendija (pokriva trškove naknada i mobilnosti), dodatno tu je i jednomjesečna industijska praksa širom Evrope na kraju studija. Program je sastavljen u cilju da obrazuje sledeću generaciju inženjera i stručnjaka sa neophodnim vještinama i znanjem da rade u rastućoj industiji – Pametna održivost životne sredine. Ovaj zajednički multidisiplinarni magistarski program je sastavljen od strane konzorcijuma od četiri vodeća univerziteta iz Evrope (International Hellenic University, Kaunas University of Technology, Politecnico di Milano, Rhine-Waal University of Applied Sciences), jednog centra u oblasti stručnog obrazovanja i obuke (Ventspils Vocational School) i sedam malih i srednjih preduzeća (Cerca Trova Ltd, ECQA GmbH, Evolutionary Archetypes Consulting SL, SYSWIN Solutions Srl, Efesto Sarl, InterConsult Bulgaria, Holonix Srl).

Previous Održan Erasmus+ informativni dan u oblasti sporta i mladih

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”