National Erasmus + Office +382 20 223 087

Mjesec Evrope kroz program Erasmus+ (Žan Mone aktivnosti)

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da Nacionalna Erasmus+ kancelarija u Crnoj Gori organizuje događaj „Mjesec Evrope kroz program Erasmus+” koji se sastoji od niza aktivnosti koje imaju za cilj promovisanje rezultata učešća Crne Gore u okviru programa Erasmus+.

 

Prva u nizu zasebnih aktivnosti u okviru događaja „Mjesec Evrope kroz program Erasmus+” posvećena je akciji Žan Mone, kako bi se predstavili i promovisali dostignuti rezultati, ali i važnost tema u okviru ove akcije za cjelokupan proces EU integracija naše zemlje.

Ovaj događaj biće održan 10.-og maja 2022. godine, s početkom u 10:00h, u prostorijama Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Cilj događaja je pokretanje šireg dijaloga o važnosti i relevantnosti adresiranih tema Žan Mone projekata u kontekstu pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji, o uticaju dostignutih/planiranih rezultata na pomenuti proces i na dostizanje planiranog uticaja izvan akademske zajednice, na društvo u cjelini. Događaj će takođe poslužiti kao prilika za uspostavljanje sinergije između Žan Mone projekata koji se sprovode u Crnoj Gori.

Agenda za cjelokupni događaj je dostupna ovde

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na događaju povodom Žan Mone akcije, molimo da prethodno potvrdite učešće na erasmusmontenegro@ac.me

 

Previous Unaprijedite svoje šanse za zaposlenje i karijeru programom stipendija na LUKSEMBURŠKOM POSLOVNOM UNIVERZITETU!

63 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”