National Erasmus + Office +382 20 223 087

Unaprijedite svoje šanse za zaposlenje i karijeru programom stipendija na LUKSEMBURŠKOM POSLOVNOM UNIVERZITETU!

Evropski poslovni univerzitet iz Luksemburga i ERI SEE (Inicijativa za reformu obrazovanja Jugoistočne Evrope) predstavljaju Vam Program stipendija za onlajn poslovne kurseve (menadžment, IT, jačanje uloge žena, engleski jezik, finansije…) namijenjen za 70 građana Crne Gore. Program stipendiranja podržan je od strane Vlade Luksemburga.

Ova ponuda znači da 70 građana Crne Gore imaju priliku da prate poslovne kurseve visokog kvaliteta na prestižnom Evropskom poslovnom univerzitetu. Kursevi imaju tržišnu vrijednost od 740 EUR, ali su, zahvaljujući ovom Programu stipendiranja, dostupni besplatno, uz uslov plaćanja „naknade za učešće“ od 20 EUR (putem kreditne kartice). Kursevi nude dragocjena znanja i vještine potrebne na tržištu rada i mogu značajno da unaprijede izglede polaznika za razvoj karijere i nalaženje posla.

Kursevi se održavaju na engleskom jeziku, tako da je znanje engleskog jezika neophodno. Međutim, za one kojima je potrebna pomoć oko engleskog jezika, u okviru ove šeme nudi se i onlajn program za engleski jezik.

Procedura prijave je vrlo jednostavna, sastoji se od nekoliko koraka na stranici www.ebu.connect.lu , sa jasnim uputstvima za prijavu i upis koji su opisani OVDE.

Rok za prijavu je 13. maj, a kursevi počinju od 30. maja do 4. septembra (13 nedelja, 1 onlajn webinar nedeljno).

Kursevi uključeni u Program stipendija su:

 • Strateški menadžment I&II
 • Poslovni menadžment I&II
 • Uvod u python
 • Plutus/Haskell
 • Žene u rukovodstvu
 • Engleski za početnike (A1)
 • Osnove blokčejn tehnologije I&II
 • Javne finansije i oporezivanje
 • Finansijski menadžment
 • Finansijsko izvještavanje
 • CPA program (3 kursa – ukupno 2 godine).

Glavni cilj ovog programa stipendija, koji se nudi i drugim zemljama/privredama Zapadnog Balkana, građanima Afrike, Azije i Latinske Amerike, je da studentima, koji to ne mogu sebi da priušte, pruže obrazovanje i akademsku izuzetnost na svetskom nivou. Program je prisutan u 110 zemalja, a u posljednja dva programa stipendija učestvovalo je čak 10.000 studenata!

Prijavite se odmah i unapredite svoju karijeru!

Za sva pitanja kontaktirajte: admission.scholarship@ebu.lu

 

Previous Održan cluster sastanak Erasmus+ strukturnih projekata

190 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”