National Erasmus + Office +382 20 223 087

Konkursi za Erasmus+ programe mobilnosti na Univerzitetu Crne Gore

Konkursi za prijavu za ostale univerzitete biće objavljeni u narednih 15 dana. Informacije će biti dostupnena na web strani UCG, kao i na stranicama fakulteta. 
Erasmus+ finansira Evropska komisija, a akademska mobilnost ostvaruje se na osnovu zaključenih bilateralnih ugovora između visokoškolskih institucija, kojima se utvrđuje broj studenata i nastavnika koji će učestvovati u razmjeni i oblasti u kojima će se mobilnost realizovati. Razmjena za studente može trajati od 3 do 12 mjeseci, a za istraživače od 5 dana do 2 mjeseca.

– Konkurs za Univerzitet za ekonomiju i biznis WU u Beču i Ekonomski univerzitet u Bratislavi

– Konkurs za Univerzitet u Ljubljani

Previous Radna sesija za Erasmus+ – Izgradnja kapaciteta u visokom obrazovanju

172 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”