National Erasmus + Office +382 20 223 087

Jean Monnet informativni dan

Obavještavamo vas da Nacionalna Erasmus+ kancelarija u Crnoj Gori, u saradnji sa Univerzitetom Donja Gorica, organizuje Žan Mone (Jean Monnet) Info dan 20. decembra 2019. godine u prostorijama Univerziteta Donja Gorica, u amfiteatru AS, sa početkom u 13h.

Žan Mone informativni dan se organizuje u cilju pružanja relevantnih informacija o ovoj akciji, kako bi stimulisali učešće naših institucija u programu Žan Mone.

Informativni dan je prilika za zainteresovane strane da se informišu o načinu funksionisanja, proceduri i pravilima prijavljivanja. Svoja iskustva u pripremanju projektnih prijedloga za Jean Monnet će podijeliti prof. dr. Mojmir Mrak sa Ekonomskog fakulteta u Ljubljani i prof. dr. Gordana Đurović sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.
Zainteresovani će takođe imati priliku da se informišu o rezultatima učešća Crne Gore u ovoj akciji, kao i da se upoznaju sa novinama otvorenog poziva za 2020.

Agendu Jean Monnet informativnog dana preuzmite ovdje.

Previous Obilježen početak Erasmus+ projekta “Reforma stranih jezika na ustanovama visokog obrazovanja u Crnoj Gori”

44 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”