National Erasmus + Office +382 20 223 087

Informativni dan – Erasmus+ za mlade

             Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da učestvujete na Informativnom danu “Erasmus+ za mlade” koji zajednički organizuju Nacionalna Erasmus+ kancelarija u Crnoj Gori i Asocijacija za demokratski prosperitet Zid u saradnji sa Kancelarijom za mlade, Glavni grad Podgorica.

Kao najveći program Evropske unije u oblasti obrazovanja, obuke, mladih i sporta, Erasmus+ u Crnoj Gori se manifestuje kroz različite aktivnosti učešća koje za cilj imaju da izgrade kapacitete organizacija/institucija u oblasti mladih kako bi osnažili ulogu mladih u demokratskom životu, građanskom angažmanu i zajedničkim vrijednostima.

Cilj ovog događaja je da se nadležne institucije, omladinske organizacije i šira javnost upoznaju sa svim mogućnostima učešća koje podržava Erasmus+ program u Crnoj Gori za mlade. Erasmus+ poziv za podnošenje projektnih prijedloga za 2023.god. je otvoren, a Informativni dan će biti prilika da se potencijalni predlagači projekata upoznaju sa novostima objavljenog konkursa. Događaj je takođe prilika da se otvori širi dijalog za identifikaciju ključnih potreba nadležnih institucija/organizacija mladih, kao i podsticanje učešća manje zastupljenih organizacija u programu.

Informativni dan će se održati 21.-og decembra 2022.godine u prostorijama Narodne biblioteke “Radosav Ljumović” u Podgorici. 

Agenda događaja je dostupna ovde

Previous Erasmus Mundus Master Impact Entrepreneurship (EMMIE)

105 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”