Erasmus Mundus Master Impact Entrepreneurship (EMMIE)

Zadovoljstvo nam je da Vas informišemo o master programu pod nazivom Erasmus Mundus Master Impact Entrepreneurship (EMMIE).

Ovaj master program ima za cilj da okupi studente iz cijelog svijeta da se uključe u zajednicu preduzetnika, kao i da odgovori na preovladavajuće promjene neophodne kako bi se poboljšalo društvo. Ovaj master program, koji finansira Evropska komisija, omogućava dobijanje punih stipendija, pokrivajući troškove programa i uključujući finansijska sredstva u iznosu od 1 400 eura na mjesečnom nivou.

Pomenuti master program se realizuje u saradnji sa Univerzitetom u Hrvatskoj (Ekonomija i Menadžment), Univerzitetom u Litvaniji (Ekonomija i menadžment) i HEC Liege u Belgiji. U pitanju je program u trajanju od 18 mjeseci, podijeljen na 3 semestra od po 6 mjeseci u Zagrebu, Vilnjusu i Liježu. Dodijeljuje se jedna master diploma od strane partnerskih univerziteta i zajednički sertifikat za master Impact Entrepreneurship.

Ovaj program takođe uključuje partnerstva sa međunarodnim ustanovama, preduzetničkim sektorom itd. To je jedinstvena prilika za ustanove da osnaže saradnju uključivanjem studenata, kao i da poboljšaju pristup ustanovama i međunarodnim odnosima.

Više informacija o programu možete pronaći ovde

 

 

Previous Održan Erasmus+ informativni dan

57 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”