Erasmus Mundus Master Impact Entrepreneurship (EMMIE)

Zadovoljstvo nam je da Vas informišemo o master programu pod nazivom Erasmus Mundus Master Impact Entrepreneurship (EMMIE).

Ovaj master program ima za cilj da okupi studente iz cijelog svijeta da se uključe u zajednicu preduzetnika, kao i da odgovori na preovladavajuće promjene neophodne kako bi se poboljšalo društvo. Ovaj master program, koji finansira Evropska komisija, omogućava dobijanje punih stipendija, pokrivajući troškove programa i uključujući finansijska sredstva u iznosu od 1 400 eura na mjesečnom nivou.

Pomenuti master program se realizuje u saradnji sa Univerzitetom u Hrvatskoj (Ekonomija i Menadžment), Univerzitetom u Litvaniji (Ekonomija i menadžment) i HEC Liege u Belgiji. U pitanju je program u trajanju od 18 mjeseci, podijeljen na 3 semestra od po 6 mjeseci u Zagrebu, Vilnjusu i Liježu. Dodijeljuje se jedna master diploma od strane partnerskih univerziteta i zajednički sertifikat za master Impact Entrepreneurship.

Ovaj program takođe uključuje partnerstva sa međunarodnim ustanovama, preduzetničkim sektorom itd. To je jedinstvena prilika za ustanove da osnaže saradnju uključivanjem studenata, kao i da poboljšaju pristup ustanovama i međunarodnim odnosima.

Više informacija o programu možete pronaći ovde

 

 

Previous Održan Erasmus+ informativni dan

1,895 Comments