National Erasmus + Office +382 20 223 087

Erasmus+ info dan za 2020. godinu

Obavještavamo Vas da Nacionalna Erasmus+ kancelarija u Crnoj Gori organizuje Erasmus+ informativni dan 18-og novembra 2019. godine, s početkom u 09:30h, u Rektoratu Univerziteta Crne Gore. Erasmus+ informativni dan se organizuje u cilju informisanja javnosti o rezultatima koje je Crna Gora ostvarila učešćem u najvećem programu Evropske unije u oblasti obrazovanja – programu Erasmus+.

Događaj će poslužiti kao prilika da se javnost upozna sa rezultatima koje je Crna Gora ostvarila učešćem u ključnoj akciji 1 “Međunarodna kreditna mobilnost”, i ključnoj akciji 2 “Izgradnja kapaciteta u oblasti visokog obrazovanja”, kao i o rezultatima  u aktivnostima Jean Monnet, Izgradnja kapaciteta u oblasti mladih i drugim.

U okviru informativnog dana biće predstavljen novi konkurs Erasmus+ programa i rokovi za podnošenje prijava za ključne akcije u oblasti visokog obrazovanja.

Info dan će pružiti priliku potencijalnim aplikantima da se upoznaju sa novinama u novom pozivu za prijavu projekata i  mogućnostima učešća njihovih institucija u različitima akcijama Erasmus+ programa .

Pozivamo  sve zainteresovane da uzmu učešće na pomenutom događaju.

Agenda info dana je dostupna na sljedećem linku.

Previous Održan “Erasmus+ Contact Seminar” u Tirani

106 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”