Erasmus+ informativni dan za 2022. godinu

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da Nacionalna Erasmus+ kancelarija u Crnoj Gori organizuje Erasmus+ informativni dan, koji će se održati 13.-og decembra 2022. godine, s početkom u 10:00h, u prostorijama Evropske kuće u Podgorici.

Cilj ovog događaja je predstavljanje rezultata učešća Crne Gore u okviru poslednjeg poziva za podnošenje prijedloga programa Erasmus+, kao i informisanje svih potencijalnih učesnika u ovom programu o akcijama za koje je naša zemlja kvalifikovana za učešće u okviru novog poziva za podnošenje prijedloga koji je nedavno objavljen.

Agenda događaja je dostupna na sledećem link-u

Ukoliko ste zainteresovani za učešće, molimo da se prethodno registrujete na mejl erasmusmontenegro@ac.me najkasnije do petka, 9.-og decembra 2022. godine.

Previous Na Univerzitetu Adriatik održana informativna sesija o mogućnostima učešća u programu Erasmus+

54 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”