Na Univerzitetu Adriatik održana informativna sesija o mogućnostima učešća u programu Erasmus+

U organizaciji Nacionalne Erasmus+ kancelarije danas je održana  informativna sesija Ohrabrivanje učešća Univerziteta Adriatik u Erasmus+ akcijama visokog obrazovanja” u okviru koje su predstavljene  mogućnosti učešća ustanova visokog obrazovanja u novom pozivu programa Erasmus+. Događaj je održan u prostorijama Akademije znanja u Budvi.

U okviru novog ciklusa programa poseban akcenat je stavljen na učešće institucija koje su manje zastupljene u programu.

Ova informativna sesija okupila je relevantne predstavnike univerzitetskih jedinica Univerziteta Adriatik kojima su predstavljene novine u okviru novog poziva za podnošenje prijedloga, a sesija je ujedno poslužila i kao prilika da se predstave ostvareni rezultati Crne Gore u okviru prethodnog poziva.

U poslednjem pozivu, Univerzitet Adriatik je dobitnik ukupno 4 projekta Izgradnje kapaciteta u visokom obrazovanju. U ovim projektima učestvuje u ulozi partnera Fakultet za saobraćaj, komunikaciju i logistiku Budva (3 projekta), kao i Fakultet za menadžment Herceg Novi (1 projekat).

Prezentacije sa informativne sesije su dostupne ispod:

ICM Erasmus+ Info day 2022

CB HE Erasmus+Info day 2022

Erasmus Mundus Action Erasmus+ Info day 2022

Jean Monnet Erasmus+ Info day 2022

 

 

Previous Objavljen Erasmus+ poziv za podnošenje projektnih prijedloga za 2023. godinu

269 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”