National Erasmus + Office +382 20 223 087

Posjeta EU partnera Crnoj Gori u okviru novoodobrenog projekta u oblasti stručnog obrazovanja i obuke V2V

Danas je u prostorijama Nacionalne Erasmus+ kancelarije održan sastanak partnera novoodobrenog Erasmus+ projekta u oblasti stručnog obrazovanja i obuke VET to VET – Capacity building in Western Balkans (V2V) , u kojem, kao partner u projektu, učestvuje Crna Gora. Koordinator ovog projekta je Italija, dok su ostali partneri iz Evropske unije Hrvatska, Finska, Slovenija i Holandija.

Ovaj sastanak je poslužio kao prilika da se u okviru posjete partnera iz Evropske unije Crnoj Gori, posjeti i Nacionalna Erasmus+ kancelarija i detaljnije porazgovara o mogućnostima učešća Crne Gore u projektima u oblasti stručnog obrazovanja i obuke.

 

 

Previous Proslava Erasmus+ dana na Univerzitetu Crne Gore

147 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”