National Erasmus + Office +382 20 223 087

Webinar “Erasmus kafa na distanci”

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori i EU Info Centar, u saradnji sa Nacionalnom Erasmus+ kancelarijom, Kontakt tačkom za program “Erasmus+ Mladi u akciji ” i Kancelarijom za međunarodnu saradnju Univerziteta Crne Gore organizuju vebinar pod nazivom “Erasmus kafa na distanci”.

Erasmus+ je program Evropske unije za podršku obrazovanju, obuci, mladima i sportu u Evropi. Program 2021-2027 stavlja snažan fokus na društvenu uključenost, zelenu i digitalnu tranziciju i promoviše učešće mladih u demokratskom životu. Erasmus+ nudi mogućnosti mobilnosti i saradnje u visokom obrazovanju, stručnom obrazovanju i osposobljavanju, školskom obrazovanju (uključujući obrazovanje i njegu u ranom djetinjstvu) obrazovanje odraslih, mladih i sport.

Vebinar će početi u četvrtak, 14. oktobra u 12h.

Vebinar je namijenjen prije svega mladima i studentima, a takođe pozvani su i roditelji, omladinski radnici, učitelji/ce, nastavnici/ce, kao i svi koji su zainteresovani da saznaju informacije o programu i kasnije ih podijele krajnjim korisnicima programa.

Predvidjeno je da vebinar traje oko sat i po vremena, zavisno od broja pitanja. Neka od pitanja na koja će se odgovoriti su: Šta se desava sa programom? Kada će biti sledeće prijave za mlade/studente? Za šta se sve mogu prijaviti mladi/studenti? Koji tip projekata/stipendija su dostupni mladima iz Crne Gore?

Tokom vebinara, obratiće se predstavnici svih pomenutih institucija, a učesnici će imati mogućnost da postavljaju pitanja.

Za učešće na vebinaru, potrebno je da popunite FORMULAR do 12. oktobra.

Instrukcije za pristup vebinaru će vam biti poslate u četvrtak 13. oktobra na e-mail.

Previous Održavanje HERE seminara “Quality control-gaining the good reputation without overregulation”

232 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”