National Erasmus + Office +382 20 223 087

Stipendije u okviru Erasmus Mundus ADVANCES master programa

Ovaj program je namijenjen socijalnim radnicima koji žele da unaprijede svoje profesionalne vještine i znanja i pružiće mogućnost studentima da postignu izvanredan nivo praktičnih vještina. Program će realizovati univerziteti iz pet pet evropskih zemalja. U programu učestvuju Univerzitet u Linkolnu (Engleska), Univerzitet u Alborgu (Danska), Tehnički Univerzitet u Lisabonu (Portugal), Univerzitet u Parizu- Pariz X (Francuska) i Univerzitet u Varšavi (Poljska). Trajanje ovog master programa je dvije godine (22 mjeseca).

Krajnji rok za konkurisanje za sipendije u okviru ovog master programa je 1. januar 2013. godine. Sve detaljnije informacije o programu kao i načinu i uslovima konkurisanja za stipendije mogu se pronaći na web stranici www.socialworkadvances.org

Previous Održana Radionica „ Priznavanje prethodnog učenja i fleksibilni putevi učenja”

60 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”