National Erasmus + Office +382 20 223 087

Produžen rok za podnošenje prijava za pilot šemu mobilnosti u oblasti stručnog obrazovanja i obuke

Obavještavamo vas da je produžen rok podnošenje prijava za pilot šemu mobilnosti u oblasti stručnog obrazovanja i obuke. Novi rok za podnošenje prijava, (umjesto 14.-og maja 2019. godine) je 28. maj 2019. godine u 12h.

Aplikaciona forma i sva prateća dokumenta su dostupni na sljedećem link-u.

Listu organizacija koje su zainteresovane za osnivanje partnerstava u okviru ove šeme mobilnosti sa zemljama koje se nalaze u procesu pristupanja Evropskoj uniji (Lot 1), kao i Afrikom (Lot 2), možete pronaći na sljedećem link-u.

Ustanove sa sjedištem u nekoj od zemalja koje se nalaze u procesu pristupanja Evropskoj uniji mogu ostvariti saradnju sa zemljama iz grupe Lot 1, dok organizacije sa sjedištem u nekoj od zemalja članica Evropske unije mogu osnovati partnerstvo i sa jednom, i sa drugom grupom zemalja, (Lot 1 i Lot 2).

Previous The submission deadline of the VET mobility pilot scheme has been extended

1 Comment

  • December 18, 2023

    Precisely what I was searching for, thanks for posting.

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”