National Erasmus + Office +382 20 223 087

Otvoren poziv za projekte u okviru Programa za cjeloživotno učenje

Obavještavamo vas da je otvoren poziv za projekte u 2011. godini, i u pojedinim akcijama omogućeno je i učešÄ‡e trećih zemalja, u koje spada i Crna Gora.

Rokovi za podnošenje prijedloga projekata zavise od vrste podprograma u okviru kojih se konkuriše

  • rok za Komenijus, Erazmus, Grundtvig i Leonardo (Komenijus: multilateralni projekti i multilateralne mreže; Erasmus: multilateralni projektiakademske mreže; Leonardo da Vinči: multilateralni projekti – razvoj inovacijatematske mreže;Grundvigmultilateralni projekti, tematske mreže)je 28. februar 2011. godine.
  • rok za transverzalni potprogram je 31. mart 2011. godine.

Crna Gora ima status “prioritetne treće zemlje” u tekućim konkursima Programa cjeloživotnog učenja što znači da može da učestvuje samo u nekim od elemenata programa. Po sticanju statusa kandidata za članstvo u Evropskoj uniji i nakon ispunjenja odreÄ‘enih formalnih preduslova, institucije iz Crne Gore moći će postepeno da konkurišu za sve vrste projekata, ravnopravno sa zemljama članicama EU.

Previous Rezultati drugog konkursa Tempusa IV

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”