National Erasmus + Office +382 20 223 087

Okrugli sto u okviru Erasmus+ projekta “Budi spreman na EU vrijednosti”

Na okruglom stolu je ocijenjeno da je na cnogorskom tržištu rada povećano  učešće visokoškolaca zbog čega bi mladi trebali da više koriste programe Evropske unije (EU) u cilju unapređenja njihovih znanja i kompetencija.

Projekat „Budi spreman na EU vrijednosti“ ima za cilj jačanje saradnje i razmjenu iskustva između omladine u Crnoj Gori i država članica Evropske unije, kroz promociju evropskih vrijednosti.

Projekat je u najvećoj mjeri usmjeren ka poboljšanju aktivnog učešća mladih u društvenim, ekonomskim i političkim procesima i razvoju Crne Gore i poboljšanju kvaliteta omladinskog rada i neformalnog obrazovanja kroz podsticanje saradnje i razmjenu iskustva sa zemljama EU. Partneri u projektu su Univerzitet Donja Gorica, Art Communications iz Podgorice, Centar za međunarodne studije iz Hrvatske i Centar za evropske perspektive iz Slovenije.

Previous Radionica o finansijskom menadžmentu Erasmus+ CBHE projekata

95 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”