National Erasmus + Office +382 20 223 087

Održavanje Erasmus+ informativnog dana za 2021. godinu

           Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da Nacionalna Erasmus+ kancelarija u Crnoj Gori organizuje Erasmus+ informativni dan, koji će se održati 20.-og decembra 2021. godine, s početkom u 09:00h, u prostorijama zgrade Rektorata Univerziteta Crne Gore.

          Cilj ovog događaja je predstavljanje novina u okviru novog ciklusa programa Erasmus+ (2021.-2027. godine), kao i informisanje svih potencijalnih učesnika u ovom programu o akcijama za koje je Crna Gora kvalifikovana za učešće u okviru novog poziva za podnošenje prijedloga koji je nedavno objavljen.

             Nacrt agende događaja je dostupan ovde

       Usled situacije sa pandemijom COVID-19, broj učesnika je ograničen. Stoga molimo, ukoliko ste zainteresovani za učešće, da se prethodno registrujete na mejl erasmusmontenegro@ac.me najkasnije do petka, 17.-og decembra 2021. godine.

 

 

 

 

Previous Nacionalna studija o uticaju CB HE projekata

70 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”