National Erasmus + Office +382 20 223 087

Održana prezentacija Erasmus+ programa u Gimnaziji “Panto Mališić” u Beranama

U organizaciji Nacionalne Erasmus+ kancelarije i Kancelarije za mlade opštine Berane danas je održana prezentacija Erasmus+ programa za učenike i nastavno osoblje Gimnazije “Panto Mališić” u Beranama.

Tokom događaj su predstavljene mogućnosti koje Erasmus+ program pruža kroz mobilnost studenta, kao i razmjenu i volontiranje mladih ljudi.

Predstavnicima kancelarije za mlade opštine Berane su predstavljene mogućnosti učešća organizacija koje se bave mladima u projektima u okviru Erasmus+ programa, kao što su izgradnja kapaciteta u oblasti mladih i projakti mobilnost mladih i osoba koje rade sa mladima.

Previous Introduction conference of the Erasmus+ project “Keep Educating Yourself” (KEY) was held

178 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”