National Erasmus + Office +382 20 223 087

Održana institucionalna posjeta Univerzitetu Donja Gorica

U organizaciji Nacionalne Erasmus+ kancelarije, danas je održana institucionalna posjeta Univerzitetu Donja Gorica s ciljem predstavljanja značaja Erasmus+ projekata koji su se realizovali i koji se realizuju na pomenutom univerzitetu. Ova posjeta je okupila koordinatore/lokalne koordinatore Erasmus+ projekata u kojima učestvuje Univerzitet Donja Gorica, koji su predstavili rezultate svojih projekata i značaj istih na institucionalnom nivou.

Uvodna obraćanja uputile su direktorica Nacionalne Erasmus + kancelarije u Crnoj Gori, Vanja Drljević i generalna menadžerka Univerziteta Donja Gorica, doc. dr Sandra Tinaj. Drljević je istakla značaj učestovanja univerziteta u Erasmus + projektima kako na nivou ustanove, tako i na nivou fakulteta i pojedinca kao i prilika za razvoj koji ovaj evropski program nudi.

Generalna menadžerka UDG-a Sandra Tinaj obratila se prisutnima ističući da je program Erasmus+ u velikoj mjeri doprinio razvoju Univeziteta Donja Gorica kao i cijelog prostora visokog obrazovanja u zemlji. Uputila je zahvalnost Nacionalnoj Erasmus + kancleariji  na profesionalnom i posvećenom odnosu, u prilog čemu govori i broj projekata koji se realizuju od strane svih ustanova visokog obrazovanja u Crnoj Gori.

U okviru sastanka izvršena je prezentacija petnaest projekata koji su realizovani ili čija je realizacija u toku. Drljević je na samom kraju istakla da su inkluzija i održivost partnerstava kao i dobra saradnja sa privredom i državnim ustanovama glavne komponente koje treba da ostanu prioriteti i u budućnosti.

 

Previous Održan Erasmus+ Informativni dan za 2021. godinu

141 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”