National Erasmus + Office +382 20 223 087

Održan panel posvećen studentskoj mobilnosti – Mobility day 2019

 

Na Ekonomskom fakultetu je danas organizovan informativni događaj, čiji je cilj bio upoznavanje studenata pomenutog fakulteta sa mogućnostima koje im stoje na raspolaganju u okviru programa mobilnosti – Erasmus+, CEEPUS, kao i u okviru brojnih bilateralnih sporazuma.

Na panelu pod nazivom “Mobility Day” govorili su predstavnici Ministarstva prosvjete, predstavnici Nacionalne Erasmus+ kancelarije u Crnoj Gori, Kancelarije za međunarodnu saradnju u okviru Univerziteta Crne Gore, kao i predstavnici EU Info Centra. Moderator panela je bio prof. dr. Saša Popović, prodekan za međunarodnu saradnju na Ekonomskom fakultetu. Svoja iskustva sa razmjene u Ljubljani i Beču je ovom prilikom prenijela studentkinja Tamara Perović.

Studenti su bili u prilici da dobiju informacije u vezi sa odabirom programa stipendija, partnerskim univerzitetima, ali i administrativnim pojedinostima koje se tiču samog načina prijavljivanja i odabira kandidata. Studenti su takođe bili u prilici da saznaju više o novom pravilniku koji se odnosi na način prijavljivanja i odabira kandidata čija će primjena otpočeti objavljivanjem konkursa u novoj studijskoj godini.

Previous Student mobility – Mobility day 2019, Faculty of Economics (University of Montenegro)

191 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”