National Erasmus + Office +382 20 223 087

Održan informativni dan za Jean Monnet

U organizaciji Nacionalne Erasmus+ kancelarije i Univerziteta Donja Gorica, danas je u prostorijama pomenutog univerziteta održan informativni dan za Jean Monnet – aktivnost u okviru programa Erasmus+.

Ovaj događaj je bio prilika za sve zainteresovane da se informišu o načinu funkcionisanja, proceduri i pravilima prijavljivanja za učešće u pomenutoj aktivnosti. Cilj ovog događaja bio je podsticanje ustanova visokog obrazovanja za učešće u aktivnosti, a zainteresovani su takođe bili u prilici da se upoznaju sa novinama u okviru predstojećeg poziva za podnošenje projektnih prijedloga za 2020. godinu.

Svoja iskustva učešća u ovoj aktivnosti sa prisutnima su podijelili prof. dr. Mojmir Mrak, sa Ekonomskog fakulteta u Ljubljani i prof. dr. Gordana Đurović, sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Previous Jean Monnet Information day has been held

200 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”