National Erasmus + Office +382 20 223 087

Održan Erasmus+ informativni dan

U organizaciji Nacionalne Erasmus+ kancelarije danas je u Rektoratu Univerziteta Crne Gore održan Erasmus+ informativni dan.

Ovaj događaj, koji predstavlja jedan od najvažnijih događaja za promociju programa Erasmus+ u Crnoj Gori, otvorili su Aivo Orav, šef EU Delegacije u Crnoj Gori; Mubera Kurpejović, generalna direktorica Direktorata za visoko obrazovanje u Ministarstvu prosvjete; prof. Danilo Nikolić, rektor Univerziteta Crne Gore; kao i Vanja Drljević, koordinator Nacionalne Erasmus+ kancelarije u Crnoj Gori.

Na događaju su predstavljeni rezultati koje je ostvarila naša zemlja u okviru ključne akcije 1 programa Erasmus+ “Međunarodna kreditna mobilnost”, ključne akcije 2 “Izgradnja kapaciteta u oblasti visokog obrazovanja”, rezultati konkursa za aktivnosti Jean Monnet, kao i rezultati Izgradnje kapaciteta u oblasti mladih.

U okviru ovog događaja su predstavljene i mogućnosti koje su na raspolaganju studentima u okviru Erasmus Mundus zajedničkih master studija, a takođe su predstavljene i novine konkursa za 2020. godinu u okviru svih prethodno pomenutih ključnih akcija u oblasti visokog obrazovanja.

Prezentacije Erasmus+ akcija u okviru novog poziva za prijavu projekata su dostupne na sljedećem linku

Prezentacije novoizabranih CBHE projekata su dostupne na sljedećem linku

   

 

 

Previous Erasmus+ Facts and Figures 2019

49 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”