Održan Erasmus+ informativni dan za otvorene akcije u oblasti mladih i sporta

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da je u organizaciji Nacionalne Erasmus+ kancelarije u Crnoj Gori i Uprave za sport i mlade danas organizovan Erasmus+ informativni dan u prostorijama Rektorata Univerziteta Crne Gore. Erasmus+ informativni dan je bio posvećen predstavljanju i promovisanju otvorenih konkursa za mlade i sport u okviru programa Erasmus+.

Ovaj događaj je poslužio kao prilika da sve relevantne ustanove dobiju neophodne informacije o uslovima prijavljivanja i učešća u akcijama Izgradnja kapaciteta u oblasti mladih i Izgradnja kapaciteta u oblasti sporta.

U uvodnom dijelu događaja prisutnima su se obratili Marko Begović, direktor Uprave za sport i mlade, i Vanja Drljević, direktorka Nacionalne Erasmus+ kancelarije u Crnoj Gori. Takođe ispred Nacionalne Erasmus+ kancelarije, mogućnosti učešća Crne Gore u okviru izgradnje kapaciteta u oblasti mladih predstavila je Rina Muhaj, dok je mogućnosti učešća u okviru izgradnje kapaciteta u oblasti sporta predstavila Ljiljana Gogić.

Prezentacije sa događaja su dostupne ispod:

Izgradnja kapaciteta u oblasti mladih – Rina Muhaj, NEO

Izgradnja kapaciteta u oblasti sporta – Ljiljana Gogić, NEO

Previous Informativni dan – Erasmus+ Izgradnja kapaciteta u oblasti mladih i Izgradnja kapaciteta u oblasti sporta

104 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”