National Erasmus + Office +382 20 223 087

Poziv za upis studenata novih magistarskih programa na Fakultetu muzičke umetnosti Univerziteta u Beogradu

Zadovoljstvo nam je da Vas informišemo o novim master programima razvijenim u okviru Erasmus+ projekta DEMUSIS. Riječ je o 2 programa na Fakultetu muzičke umetnosti Univerziteta u Beogradu, pod nazivom Primenjena istraživanja muzike (PRIMA), koji traje 1 godinu i potpuno je jedinstven ne samo u regionalnim, već i u internacionalnim okvirima. Program integriše znanja koja će biti potrebna muzičarima 21. vijeka, a posebno iz oblasti digitalnih tehnologija, preduzetništva i društveno angažovanog djelovanja akademskih muzičara. Posle završetka projekta nastavu će, po dogovoru sa partnerima, držati vrhunski stručnjaci sa Kraljevskog konzervatorijuma u Hagu, zahvaljujući Erasmus razmjeni. 

Drugi program je Muzička režija, koja traje 2 godine i unekoliko odgovara muzičkoj produkciji sa Fakultetu dramskih umjetnosti, sa naglaskom na specifičnim muzičkim kompetencijama.

Onlajn konsultacije za PRIMA master održaće se 15.-og septembra 2022. godine u 19.30 putem platforme Zoom https://zoom.us/j/92554252260; a prijemni ispit 30.-og septembra 2022. godine.

Na oba programa obezbijeđena su budžetska mjesta.

Web stranica projekta je: http://www.demusis.ac.rs/

Poziv za upis novih studenata objavljen je na web stranici Fakulteta muzičke umetnosti: https://www.fmu.bg.ac.rs/novosti/onlajn-prezentacija-i-otvorene-konsultacije-za-upis-na-master-primenjena-istrazivanja-muzike/

Promo video o novom master programu nalazi se ovde: https://www.youtube.com/watch?v=Dg9gqC661j0

Previous Objavljeni rezultati selekcije za Žan Mone aktivnosti za 2022. godinu

289 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”