National Erasmus + Office +382 20 223 087

Nedelja studenata posvećena i Erasmus+ programu

Nedelju studenata obiljezila su dva događaja na kojima su predstavljene mogućnosti mobilnosti studenata i osoblja u okviru Erasmus+ programa.

Dana 03.04.2023. god. na Ekonomskom fakultetu organizovan je Mobility day, u kojem su predstavljanje mogućosti različitih programa za akademsko i administrativno osoblje. Direktorica Erasmus+ kancelarije Vanja Drljević je govorila o mogućnostima koje pruža Erasmus+ program i takođe je predstavila rezultate istraživanja o analizi iskustava i uticaj programa na profesionalni i lični razvoj.

Dana 06.04.2023. god. na Građevinskom fakultetu organizovan je informativni dan za mobilnost studenata, na kojem je predstavnica Erasmus+ kancelarije Rina Muhaj govorila o mogućnostima i načinu funkcionisanja Erasmus+ mobilnosti studenata, proceduri i načinu prijavljivanja, kriterijumima, priznavanju kredita, smjernicama za boravak u inostranstvu. Takođe je dijelila sa studentima rezultate istraživanja koje je kancelarija sprovela kako bi stekla bolji uvid o uticaju Erasmus+ programa na različite aspekte razvoja studenata.

Uključeni su bili i studenti koji su koristili mobilnost a studenti koji su trenutno na razmjeni su proslijedili svoje fotografije i video zapise, kao doprinos info danima.

 

 

Previous Objavljen WBAA Tracer Study

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”