National Erasmus + Office +382 20 223 087

Nacionalni Tempus informativni dan u Crnoj Gori

Zadovoljstvo nam je da vas obavijestimo da će Tempus informativni dan, koji organizuje Nacionalna Tempus kancelarija u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i nauke Crne Gore i Univerzitetom Crne Gore, biti održan u petak 18. decembra, 2009. godine u novoj zgradi Rektorata Univerziteta Crne Gore, sa početkom u 10 časova.

Na Konferenciji će biti predstavljen novi konkurs za prijavljivanje, nacionalni i regionalni prioriteti u narednom roku Tempus IV, kao i Tempus i Erasmus Mundus projekti kojima je odobreno finansiranje na nedavno završenim selekcijama.

Ovdje mozete preuzeti preliminarnu Agendu za Tempus informativni dan.

Previous Rezultati drugog konkursa Tempusa IV

282 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”