National Erasmus + Office +382 20 223 087

Mjesec Evrope kroz program Erasmus+ (Događaj namijenjen oblasti mladih)

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da Nacionalna Erasmus+ kancelarija  organizuje drugi u nizu događaja u okviru Mjeseca Evrope kroz program Erasmus+. Događaj je posvećen oblasti mladih i mogućnostima koje pruža Erasmus+ program kroz projekte koje finansira u svrhu jačanja kapaciteta mladih.

Događaj pod nazivom “Uključivanje-povezivanje-osnaživanje: Uloga mladih u demokratskom životu, zajedničkim vrijednostima i građanskom angažmanu” biće održan 19.og maja 2022.god u prostorijama Rektorata Univerziteta Crne Gore (sala Upravnog odbora), sa početkom u 10.00h.

Cilj događaja je da se promovišu sve dostupne mogućnosti koje Erasmus+ program pruža za oblast mladih u Crnoj Gori, kao treća nepridružena zemlja u programu; da se dijele iskustva nevladinih organizacija iz Crne Gore koje su već učestvovale u istim projektima, promovišući njihov značaj, projektne ishode, kao i njihov impakt na jačanje kapaciteta mladih kako bi osnaživali njihovu ulogu u građanskom angažmanu. Događaj će takođe imati za cilj pokretanje šireg dijaloga za mogućnosti i izazove sa kojima se suočavaju mladi i organizacije u oblasti mladih u Crnoj Gori.

Događaj će biti prilika da se kroz dijeljenje iskustva organizacija korisnica u Erasmus+ programu ohrabruju sve potencijalne organizacije/nadležne javne institucije da iskoriste mogućnosti koje pruža Erasmus+ program u oblasti mladih.

Agendu događaja možete pronaći ovde (stranica broj 5).

Molimo Vas da ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete događaju, potvrdite Vaše učešće na e-mail: erasmusmontenegro@ucg.ac.me najkasnije do 16.-og maja 2022. godine.

Previous Održana prva aktivnost u okviru događaja “Mjesec Evrope kroz program Erasmus+” (Žan Mone projekti)

40 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”