National Erasmus + Office +382 20 223 087

Info-dan o mogućnostima za konkurisanje za Žan Mone projekte i zajedničke master programe u okviru programa Erasmus +

Evropske institucije usvojile novi program u oblasti obrazovanja Erazmus+, u okviru kojeg su početkom 2014. godine objavljeni  prvi konkursi.

Očekujemo da će konkursi za dio programa Erazmus+ koji se naziva Izgradnja kapaciteta u visokom obrazovanju, i koji nasljeđuje Tempus, biti objavljeni polovinom 2014. godine.

 U želji da akademskoj javnosti predočimo trenutno otvorene konkurse programa Erazmus+, u kojima je učešće Crne Gore vezano za centralizovane akcije i u kojima Crna Gora kao i do sada učestvuje kao partnerska zemlja, organizovaćemo kraću Info sesiju koja u fokusu ima:

– konkurisanje za Žan Mone projekte (podrška istraživanju i predavanjima u oblasti evropskih integracija za sve discipline),

– učešće u prijavama za Zajedničke master programe (raniji zajednički programi Erazmus Mundus projekta)

– učešće u prijavama za projekte Savezi znanja i Sektorski savezi znanja (ograničene mogućnosti za naše institucije jer mogu da učestvuju kao pridruženi partneri)

Na info-sesiji ćemo pružiti i prve opšte informacije o programu.

Ovdje možete preuzeti agendu info dana.

Previous Workshop on preparation of Tempus projects

282 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”