National Erasmus + Office +382 20 223 087

Erasmus Mundus radionica „Povezivanje zapadnog Balkana”

Ovaj događaj ima za cilj da obezbijedi mogućnosti Erasmus Mundus studentima i svršenim studentima da razviju radne odnose preko zemalja i predlože načine za podsticanje i olakšavanje studentske mobilnosti kao i priznavanje diploma.Tokom drugog dana radionice svršeni studenti će moći da se upoznaju sa zainteresovanim Erasmus Mundus kandidatima, da ih informišu o prepoznatljivosti Erasmus Mundus brenda kao i da odgovore na pitanja potencijalnih kandidata.

          Erasmus Mundus studenti i svršeni studenti iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Kosova i Srbije mogu se prijaviti za učešće na ovoj radionici. Evropska povelja i Erasmus Mundus asocijacija će finansirati putne troškove i troškove smještaja. Da bi se omogućilo prisustvo što većeg broja učesnika potrebno je izabrati što jeftinije putne aranžmane (npr. putovati autom sa drugim studentima/svršenim studentima iz Vaše zemlje). Studenti koji budu izabrani dobiće dalja obavještenja prije početka događaja.

          Rok za podnošenje prijave je 15. jun 2011. godine do  17:00h.Prijava se podnosi elektronskim putem na mail european.chapter(at)em-a.eu, i dostupna je na slijedećem linku http://www.em-a.eu/home/news/article/western-balkans-networking-event-call-for-participants.html?tx_ttnews%5BbackPid%5D=6&cHash=6fab2274a0

Previous School-to-Work Transition for Higher education students with disabilities in Serbia, Montenegro and Bosnia & Herzegovina (Trans2W)

61 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”