National Erasmus + Office +382 20 223 087

Erasmus+ izgradnja kapaciteta u oblasti mladih – rezultati selekcije za 2019. godinu

Objavljeni su rezultati selekcije projekata za 2019. godinu u okviru konkursa za Erasmus+ projekte izgradnje kapaciteta u oblasti mladih. U okviru prozora za Zapadni Balkan odobrena su 32 projekta.

Organizacije iz Crne Gore su zabilježile odličan uspjeh u pogledu prihvaćenih aplikacija u okviru poziva za 2019. godinu. Za finansiranje je izabrano 14 projekata, od kojih su u 4 projekta koordinatori iz Crne Gore, dok u ostalima organizacije iz Crne Gore učestvuju kao partneri. Ukupan budžet projekata u kojma učestvuju crnogorske institucije je 1,27 miliona eura. Lista svih izabranih projekata u konkursu za 2019. godinu je dostupna na sljedećem linku

Previous Fostering Internationalization at Montenegrin HEIs through Efficient Strategic Planning

99 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”