National Erasmus + Office +382 20 223 087

Erasmus+ informativni dan u oblasti stručnog obrazovanja i obuke

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da Nacionalna Erasmus+ kancelarija u Crnoj Gori organizuje Erasmus+ informativni dan u oblasti stručnog obrazovanja i obuke, koji će se održati 18.-og decembra 2023. godine, s početkom u 10:00h, u prostorijama Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija Crne Gore.

Sa budžetom od 4.3 billion EUR za narednu godinu, Erasmus+ nastavlja da pruža podršku srednjim stručnim školama i učenicima, kao i drugim ciljnim grupama. Saradnja u okviru programa Erasmus+ nastaviće da okuplja ljude i organizacije kako bi zajednički radili na 4 prioriteta programa Erasmus+: inkluzija, aktivno građanstvo i demokratsko učešće, inkluzija i zelena ekonomija.

Cilj informativnog dana je predstavljanje rezultata koje je Crna Gora ostvarila tokom dosadašnjeg učešća u ovoj akciji, predstavljanje novina u okviru novog poziva za podnošenje projektnih prijedloga programa Erasmus+, kao i informisanje svih potencijalnih učesnika u ovom programu o mogućnostima učešća u akciji Izgradnja kapaciteta u oblasti stručnog obrazovanja i obuke za koju je Crna Gora kvalifikovana za učešće.

Nacrt agende događaja dostupan je ovde

Molimo da potvrdite učešće na događaju najkasnije do petka, 15.-og decembra 2023. godine na mejl erasmusmontenegro@ac.me

Previous Otvoreni dani za konsultacije povodom objavljenog Erasmus+ poziva za 2024. godinu

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”