National Erasmus + Office +382 20 223 087

Erasmus+ info dan

Erasmus+ je novi program za saradnju Evropske unije koji pokriva oblasti obrazovanja, mladih i sporta i trajaće od 2014. do 2020. godine. Erazmus+ nasljeđuje tri programa za obrazovanje u kojima je Crna Gora do sada učestvovala – Tempus, Erazmus Mundus i Program za cjeloživotno učenje, kao i program Mladi u akciji.

 Na Info danu će biti predstavljen konkursi  za prijavu projekata u okviru programa izgradnje kapaciteta u visokom obrazovanju (Capacity Building for Higher Education) – nasljednik Tempus programa. Rok za projavu projekata za programe  izgradnje kapaciteta u visokom obrazovanju (Capacity Building for Higher Education) je 10. februar 2015. godine.

Na Erasmus + info danu biće predstavljena i mogućnost učešća u pšrogramima kreditne mobilnosti (Credit mobility) i zajedničkim master programima (Joint Master Degrees), koji zamjenjuju dosadašnje programe Erasmus Mundus – akcija 1 i 2.

Obavještavamo takođe sve zainteresovane da će se 18. novembra 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Podgorici sa početkom u 14.30h održati posebna sesija posvećena Žan Mone programu na kojoj će biti predstavljene mogućnosti učešća ustanova visokog obrazovanja iz Crne Gore u ovom programu, kao i projekti u kojima crnogorske ustanove trenutno učestvuju.

 Agendu info dana možete preuzeti ovdje.

Previous Erasmus+ Izgradnja kapaciteta u visokom obrazovanju – Rezultati selekcije projekata

256 Comments

Leave Your Comment

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”