National Erasmus + Office +382 20 223 087

Panel diskusija „Upoznajmo Evropsku uniju iz perspektive Erasmus+ korisnika”

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da Nacionalna Erasmus+ kancelarija u Crnoj Gori organizuje događaj pod nazivom Upoznajmo Evropsku uniju iz perspektive Erasmus+ korisnika”.

 

Erasmus+, kao najveći program Evropske unije u oblasti obrazovanja, obuke, mladih i sporta, predstavlja izuzetan alat javne diplomatije EU. Kao država kandidat za članstvo u ovoj uniji, pomenuti događaj ima za cilj da doprinese otvaranju šireg dijaloga o suštinskom upoznavanju Evropske unije iz ugla Erasmus+ korisnika.

 

Organizovan u formi panel diskusije, ovaj događaj će se sastojati od panelista koji su na pozicijama ministara i mladih profesionalaca koji su zahvaljujući Erasmus+ programu imali priliku da borave u različitim zemljama Evropske unije, a elaboriraće različite teme (suočavanje s kulturnom raznolikošću, sticanje vještina tolerancije i interkulturalnog dijaloga; razumijevanje vrijednosti Evropske unije, uticaj koji je Erasmus+ boravak imao na izgradnju njihovog pristupa prema članstvu u EU itd.).

 

Događaj će biti organizovan 24.-og maja 2024. godine, s početkom u 10:00h, u prostorijama Evropske kuće (Trg Argentina 4, Podgorica).

Molimo da mejlom potvrdite Vaše učešće najkasnije do 23.-eg maja 2024. godine na mejl erasmusmontenegro@ac.me 

Previous INDUSAC projekat: prilika za studente da rešavaju izazove kompanije

Kontakt

Pitajte nacionalnu Erasmus + kancelariju

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 8:00 – 16:00h

Konsultacije sa studentima: Ponedjeljak, srijeda i petak 10:00h -12:00h

Kontakt mejl za pitanja studenata: erasmusmobility@ac.me

"The European Commission support for the production of this web site does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein."
“Podrška koju Evropska komisija pruža prilikom izrade ove web stranice ne uključuje i odobravanje sadržaja koji odražavaju isključivo stavove autora, i stoga se Evropska komisija ne može smatrati odgovornom za bilo kakav vid upotrebe podataka koje ovaj sajt sadrži”